Skip to main content Skip to footer

Verhuur Woningen

Verhuur woning

Persoonlijk gesprek

Wilt u uw woning tijdelijk of langere tijd verhuren? Dat kan bij Lamberink Rozema. Voor dat we opzoek gaan naar een geschikte huurder komen wij langs we eerst een kort kennismakingsgesprek en bespreken we de belangrijke regels wat komt kijken bij een woning verhuren. Verder bespreken we de huurprijs en hoelang uw de woning wilt verhuren.

Woning klaar voor verhuur

Als we alles hebben besproken gaan we foto's maken van uw woning waardoor de woning op Funda en andere sociale platformen gezet kan worden. Na dat de woning een tijdje online heeft gestaan zijn er natuurlijke meerder mensen die uw huis willen huren. Hierdoor gaan we eerst een bezichtiging organiseren zodat de toekomstige huurders de woning goed kunnen bekijken. Na de bezichtigingen gaan wij samen met uw een huurder uitkiezen natuurlijk luisteren wij naar uw voorkeuren.

Verhuurd en nu?

Nadat uw de geschikte huurders heeft gevonden. Kijkt uw samen met de huurder nog een keer naar de woning en stellen we een contract op zo hebben beide kanten goed op papier staan wat er met de woning mag gebeuren. Gaat de huurder akkoord met het contract? Dan word de huurovereenkomst getekend en vind de sleuteloverdracht plaats.

Heeft u een makelaar nodig?

Maak vandaag nog een afspraak