Skip to main content Skip to footer

Verkoop woningen

Persoonlijk gesprek

Bij het verkopen van je woning komen vaak veel emoties kijken, want je bent natuurlijk gehecht aan de woning. Daarvoor luisteren wij naar u wensen, en bespreken we de verkoopprijs. Verder vertellen we u ook wat meer over de huizenmarkt van tegenwoordig en hebben we over de WOZ-waarde en de marktwaarde van de woning.

Woning klaarmaken voor verkoop

Voor dat de woning te koop komt te staan moeten er foto's en een plattegrond gemaakt worden. Deze foto's worden gemaakt door een fotograaf. Als de foto's en plattegrond gemaakt zijn word de woning door ons op Funda en andere social media geplaats deze kunt u zelf dan delen.

Bezichtigingen

Na dat mensen geïnteresseerd zijn in uw huis kunnen ze zich aanmelden voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging is uw makelaar aanwezig en kunnen de geïnteresseerden een aankoopmakelaar bij zich hebben. Tijdens de bezichtiging is het handig dat uw niet thuis bent zodat mensen rustig kunnen rondkijken.

Huis verkocht?

Het kan zijn dat er diverse mensen een bod doen, dan gaan we samen in gesprek en kiezen we samen voor de geschikte koper natuurlijk staat uw mening voorop.

Als we een geschikte koper hebben gevonden stellen wij een koopcontract op daarin staan de afspraken die u heeft gemaakt met de koper. Nadat deze getekend is heeft de koper 3 dagen bedenktijd als deze tijd voorbij is vind de overdracht plaats. Eerst loopt uw nog een rondje door het huis met de koper om te kijken als alles goed is dan gaat uw naar de notaris en vind de sleuteloverdracht plaats.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor een persoonlijke gesprek