Skip to main content Skip to footer

Verkoop Appartementen

Persoonlijk gesprek

Bij de verkoop van een appartement komen veel emoties kijken want je hebt natuurlijk waarde gehecht aan je appartement. Met een appartement verkopen heb je andere regels dan bij een woning je hebt meerdere wettelijke verplichtingen en heb je toestemming nodig van het VvE ( verenging van Eigenaars).

Appartement klaarmaken voor verkoop

Voor dat het appartement te koop komt te staan moeten er foto's en een plattegrond gemaakt worden. Deze foto's worden gemaakt door een fotograaf. Als de foto's en plattegrond gemaakt zijn word de woning door ons op Funda en andere sociale media geplaats deze kunt u zelf dan delen.

Bezichtigingen

Na dat mensen geïnteresseerd zijn in uw huis kunnen ze zich aanmelden voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging is uw makelaar aanwezig en kunnen de geïnteresseerden een aankoopmakelaar bij zich hebben. Tijdens de bezichtiging is het handig dat uw niet thuis bent zodat mensen rustig kunnen rondkijken.

Appartement verkocht?

Het kan zijn dat er diverse mensen een bod doen, dan gaan we samen in gesprek en kiezen we samen voor de geschikte koper natuurlijk staat uw mening voorop.
Als we een geschikte koper hebben gevonden stellen wij een koopcontract op daarin staan de afspraken die u heeft gemaakt met de koper. Nadat deze getekend is heeft de koper 3 dagen bedenktijd als deze tijd voorbij is vind de overdracht plaats. Eerst loopt uw nog een rondje door het huis met de koper om te kijken als alles goed is dan gaat uw naar de notaris en vind de sleuteloverdracht van het appartement plaats.

Heeft u een makelaar nodig?

Maak vandaag nog een afspraak