Skip to main content Skip to footer

Betrouwbare makelaar in Appingedam - verkoop je huis snel en zorgeloos

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Appingedam

Ontdek onze professionele diensten voor de verkoop van uw woning in Appingedam. Lamberink Rozema biedt een compleet pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis succesvol verkocht wordt. Maak kennis met ons en vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een maximale opbrengst voor jouw woning.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, makelaar in Appingedam

Als je op zoek bent naar een makelaar in de regio Appingedam die jou kan helpen bij het bereiken van je woondroom, dan biedt Lamberink Rozema veel voordelen. Door samen te werken met deze makelaar, kun je rekenen op een succesvolle verkoop van je woning. Bovendien begrijpt Lamberink Rozema als geen ander wat belangrijk is voor jou en jouw situatie, wat het samenwerken met deze makelaar nog prettiger maakt.

 • Maatwerk advies voor een unieke situatie.
  Bij onze makelaardij begrijpen wij dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij maatwerk advies voor jouw specifieke situatie. Onze makelaars hebben veel ervaring en expertise opgebouwd, waardoor zij jou kunnen voorzien van vakkundig en persoonlijk advies.
 • Een betere prijs door sterke onderhandelingen.
  Onze makelaars zijn sterk in onderhandelen en zorgen ervoor dat je een betere prijs voor jouw woning krijgt. Door hun vakkennis van de vastgoedmarkt en de lokale omstandigheden, zijn onze makelaars in staat om de beste deal voor jou te behalen.
 • Meer kijkers door een aantrekkelijke presentatie.
  Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, zoals Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor krijg jij meer kijkers voor jouw woning en vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.
 • Zorgeloos jouw woning verkopen met onze full-service dienstverlening.
  Bij onze full-service makelaardij ontzorgen wij jou volledig, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris. Dit betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat wij alles voor jou regelen. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verkopen.

Kies voor betrouwbare verkoop van jouw woning met Lamberink Rozema

Bij Lamberink Rozema weet je zeker dat je woning wordt verkocht door een betrouwbare makelaar van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Team makelaar Appingedam

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Pieter Rozema is een ervaren en deskundige makelaar met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar RM RT. Hij is geboren en getogen in Appingedam en kent de regio Noord-Oost Groningen als geen ander. Een makelaar met lokale kennis en expertise bij de verkoop van jouw woning in Appingedam en omgeving.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema is nu Assistent makelaar ARMT en zal in de toekomst in de voetsporen van haar vader Pieter treden. Ze is een deskundige makelaar in opleiding met veel digitale expertise. Mariël beschikt niet alleen over traditionele kennis, maar ook over de nieuwste digitale vaardigheden.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Sijke Rozema is de onmisbare kracht op ons makelaarskantoor in Appingedam. Als spil in het web zorgt zij ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle communicatie met de klanten soepel verloopt. Sijke zorgt voor een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Lokale kennis voor een succesvolle verkoop van uw woning

Bij Lamberink Rozema, jouw makelaar in Appingedam, beschikken wij over uitgebreide lokale kennis van de huizenmarkt in Appingedam en omgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijke en professionele service bij de verkoop van uw woning. Met onze expertise zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Professionele taxatie voor een realistische vraagprijs

Als je jouw woning wilt verkopen in Appingedam en omgeving, dan is een professionele taxatie door Lamberink Rozema, makelaar Appingedam, om te overwegen. Een taxatie kan helpen bij het vaststellen van een realistische vraagprijs voor jouw woning en biedt daarmee een goede basis voor de verkoop van jouw woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise voor vastgoedtaxatie, ben je verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige taxatie.

Deskundig advies en begeleiding bij het verhuren van jouw woning

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het verhuren van jouw woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het gehele verhuurproces. Van het kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht, wij zorgen voor een soepel verloop van het proces.

Bekijk ons volledige woningaanbod