Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis met regio makelaar "de Marne" voor de beste prijs

Gratis waardebepaling en kennismaking in de Marne

Ontdek onze professionele diensten voor de verkoop van uw woning in de Marne. Lamberink Rozema biedt een compleet pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis snel en succesvol verkocht wordt. Maak vrijblijvend kennis met ons en vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een maximale opbrengst voor uw woning.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in deze regio en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding.
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen.
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Maximale exposure voor jouw woning.
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp.
  Bij onze full-service makelaardij ben jij volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning. Onze makelaars nemen alle taken en verantwoordelijkheden op zich, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een professionele en vlotte afhandeling van de verkoop, van begin tot eind.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar de Marne

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio de Marne

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in regio de Marne, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Bij Makelaar de Marne Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Bij Makelaar de Marne Team beschikken wij over uitgebreide lokale kennis van de huizenmarkt in de Marne en omgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijke en professionele service bij de verkoop van uw woning. Met onze expertise zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Betrouwbare regio makelaar de Marne met jarenlange ervaring

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in de Marne en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar de Marne.

.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in de Marne.

Bekijk ons volledige woningaanbod