Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis in Delfzijl met de hulp van onze ervaren makelaars

Gratis waardebepaling en kennismaking in Delfzijl

Wilt u uw woning in het noordoosten van Nederland verkopen? Maak dan een afspraak met Lamberink Rozema voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze professionele diensten zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning in Delfzijl. Wij presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor de beste prijs. Bel ons nu voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning door een lokale makelaar in Delffzijl

Als je op zoek bent naar een makelaar in Delfzijl die jou kan helpen bij het verkopen van je woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio Noord-Oost Groningen en weet precies hoe hij jouw woning snel en succesvol kan verkopen. Bovendien staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding.
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig en persoonlijk advies op maat. Op deze manier bieden wij een persoonlijke aanpak die jou optimaal ondersteunt.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen.
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Maximale exposure voor jouw woning.
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatie kanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp.
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij onze full-service makelaardij nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Als je op zoek bent naar vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Onze makelaars hebben veel expertise en ervaring in huis, waardoor wij jou kunnen voorzien van gedegen en professioneel advies. Zo krijg jij het beste resultaat bij de verkoop van jouw woning.

Team makelaar Delfzijl

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning in Delfzijl.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Bij ons team makelaar Delfzijl ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service

Gedegen advies over de waarde van je woning door makelaar Delfzijl

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in Delfzijl en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning.

Professionele presentatie van jouw woning

Om jouw woning op de juiste manier te kunnen verhuren is een goede presentatie van groot belang. Bij Lamberink Rozema zorgen wij voor professionele foto's en plaatsen wij jouw woning op Funda en andere sociale platformen. Zo kunnen wij een breed publiek bereiken en zorgen voor een snelle verhuur van jouw woning.

Bekijk ons volledige woningaanbod