Skip to main content Skip to footer

Zoek jij een makelaar regio Winschoten, vlotte verkoop van je huis

Gratis waardebepaling en kennismaking in Winschoten

Wilt u uw woning in het noordoosten van Nederland verkopen? Maak dan een afspraak met Lamberink Rozema voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze professionele diensten zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning in Winschoten. Wij presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor de beste prijs. Bel ons nu voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning? Kies een makelaar regio Winschoten

Als je op zoek bent naar een makelaar regio Winschoten die jou kan helpen bij het verkopen van je woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio-Noord-Oost Groningen en weet precies hoe hij jouw woning snel en succesvol kan verkopen. Bovendien staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Maximale exposure voor jouw woning
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp
  Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning door regio makelaar Winschoten

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar Winschoten

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Als Groninger begrijpt Pieter Rozema wat er allemaal in de regio speelt, waaronder de aardbevingsproblematiek. Hierdoor is hij een begripvolle en betrokken makelaar die oog heeft voor deze problematiek. Bij de verkoop van jouw woning ben je dan ook verzekerd van een makelaar die zich volledig inzet voor jouw belangen en situatie.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema is niet alleen een deskundige makelaar in opleiding, maar ook een breed inzetbare assistent-makelaar. Ze doet daarnaast het secretariaat van Lamberink Rozema en beschikt over uitstekende secretariële kwaliteiten. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Sijke Rozema hanteert een efficiënte en klantgerichte aanpak bij de afhandeling van het verkoopproces. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat de communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor kun je altijd rekenen op de beste service.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Naast de verkoop en aankoop van woningen bieden wij bij regio makelaar in Winschoten ook mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de huurmarkt in Winschoten en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor een veelzijdige en professionele service.

Betrouwbare regio makelaar Winschoten met jarenlange ervaring

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in Winschoten en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Winschoten.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema, regio makelaar Winschoten, begrijpen wij dat het verhuren van jouw woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het gehele verhuurproces. Van het kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht, wij zorgen voor een soepel verloop van het proces.

Bekijk ons volledige woningaanbod