Skip to main content Skip to footer

Onze makelaar regio Oldambt verkoopt je huis, dat is ons vak!

Verkoop uw huis in Oldambt met Lamberink Rozema

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Oldambt snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

Lamberink Rozema: dé makelaar voor een succesvolle verkoop van jouw woning in Oldambt.

Als je op zoek bent naar een makelaar in de regio Noord-Oost Groningen die jou kan helpen bij het realiseren van je woondroom, dan biedt Lamberink Rozema tal van voordelen. Door samen te werken met onze  makelaar, kun je rekenen op een snelle en succesvolle verkoop van je woning in Oldambt. Bovendien begrijpt Lamberink Rozema als geen ander wat belangrijk is voor jou en jouw situatie, wat het samenwerken met deze makelaar nog prettiger maakt.

 • Een persoonlijke benadering voor een betere verkoop
  Bij onze makelaardij begrijpen wij dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij maatwerk advies op basis van jouw specifieke situatie. Onze makelaars hebben veel ervaring en expertise opgebouwd, waardoor zij jou kunnen voorzien van vakkundig en persoonlijk advies.

 • Expertise in onderhandelen voor een optimale prijs
  Onze makelaars zijn sterk in onderhandelen en zorgen ervoor dat je een betere prijs voor jouw woning krijgt. Door hun uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de lokale omstandigheden, zijn onze makelaars in staat om de beste deal voor jou te realiseren.
 • Een professionele presentatie voor een betere verkoop
  Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, zoals Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor krijg jij meer kijkers voor jouw woning en vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

 • Volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning
  Bij onze full-service makelaardij ontzorgen wij jou volledig, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris. Dit betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat wij alles voor jou regelen. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verkopen.

Persoonlijke aandacht voor jouw situatie

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar Oldambt

Pieter Rozema

Begripvolle en betrokken makelaar met oog voor aardbevingsproblematiek

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Breed inzetbare assistent-makelaar met secretariële kwaliteiten

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Efficiënte en klantgerichte aanpak

Bij Makelaar Oldambt Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Lokale kennis voor een succesvolle verkoop van uw woning

Bij ons team Makelaar Oldambt beschikken wij over uitgebreide lokale kennis van de huizenmarkt in Oldambt en omgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijke en professionele service bij de verkoop van uw woning. Met onze expertise zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Professionele taxatie voor een realistische vraagprijs

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in Oldambt en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Oldambt.

Deskundig advies en begeleiding bij het verhuren van jouw woning

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Oldambt.

Bekijk ons volledige woningaanbod