Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis met onze regio makelaar in Midden-Groningen

Verkoop uw huis in Midden-Groningen met Lamberink Rozema

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Midden-Groningen snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis

Lamberink Rozema: dé makelaar voor een succesvolle verkoop van jouw woning in Midden-Groningen

Als je op zoek bent naar een makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woning in Midden-Groningen, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio Noord-Oost Groningen en weet precies hoe hij jouw woning snel en succesvol kan verkopen. Bovendien staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema

 • Een persoonlijke benadering voor een betere verkoop
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig en persoonlijk advies op maat. Op deze manier bieden wij een persoonlijke aanpak die jou optimaal ondersteunt.

 • Expertise in onderhandelen voor een optimale prijs
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Een professionele presentatie voor een betere verkoop
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatiekanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij onze full-service makelaardij nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris.

Persoonlijke aandacht voor jouw situatie

Als je op zoek bent naar vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Onze makelaars hebben veel expertise en ervaring in huis, waardoor wij jou kunnen voorzien van gedegen en professioneel advies. Zo krijg jij het beste resultaat bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar Midden-Groningen

Pieter Rozema

Begripvolle en betrokken makelaar met oog voor aardbevingsproblematiek

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Breed inzetbare assistent-makelaar met secretariële kwaliteiten

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Efficiënte en klantgerichte aanpak

Bij Makelaar Midden-Groningen Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Makelaar Midden-Groningen, lokale kennis voor een succesvolle verkoop van uw woning

Bij regio makelaar Midden-Groningen beschikken wij over uitgebreide lokale kennis van de huizenmarkt in Midden-Groningen en omgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijke en professionele service bij de verkoop van uw woning. Met onze expertise zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Professionele taxatie voor een realistische vraagprijs

Als betrouwbare makelaar in Midden-Groningen met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Midden-Groningen.

Deskundig advies en begeleiding bij het verhuren van jouw woning

Om jouw woning op de juiste manier te kunnen verhuren is een goede presentatie van groot belang. Bij Lamberink Rozema zorgen wij voor professionele foto's en plaatsen wij jouw woning op Funda en andere sociale platformen. Zo kunnen wij een breed publiek bereiken en zorgen voor een snelle verhuur van jouw woning in regio Midden-Groningen.

Bekijk ons volledige woningaanbod