Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis in Hoogezand met de hulp van jouw makelaar Lamberink Rozema

Gratis waardebepaling en kennismaking in Hoogezand

Wilt u uw woning in het noordoosten van Nederland verkopen? Maak dan een afspraak met Lamberink Rozema voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze professionele diensten zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning in Hoogezand. Wij presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor de beste prijs. Bel ons nu voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning, regio makelaar Hoogezand

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in regio Hoogezand en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Maximale exposure voor jouw woning
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp
  Bij onze full-service makelaardij ben jij volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning. Onze makelaars nemen alle taken en verantwoordelijkheden op zich, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een professionele en vlotte afhandeling van de verkoop, van begin tot eind.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Hoogezand

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Pieter Rozema is een ervaren en deskundige makelaar met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar RM RT. Hij is geboren en getogen in Appingedam en kent de regio Noord-Oost Groningen als geen ander. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar met lokale kennis en expertise bij de verkoop van jouw woning in regio Hoogezand.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema is momenteel Assistent makelaar ARMT en zal in de toekomst in de voetsporen van haar vader Pieter treden. Ze is een deskundige makelaar in opleiding met veel digitale expertise. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar die niet alleen beschikt over traditionele kennis, maar ook over de nieuwste digitale vaardigheden.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Sijke Rozema is de onmisbare kracht op ons makelaarskantoor in Hoogezand. Als spil in het web zorgt zij ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Naast de verkoop en aankoop van woningen bieden wij bij makelaar Hoogezand Team ook mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de huurmarkt in Hoogezand en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor een veelzijdige en professionele service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring

Als je jouw woning wilt verkopen in Hoogezand en omgeving, dan is een professionele taxatie door Lamberink Rozema dé makelaar om te overwegen. Een taxatie kan helpen bij het vaststellen van een realistische vraagprijs voor jouw woning en biedt daarmee een goede basis voor de verkoop van jouw woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vastgoedtaxatie, ben je verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige taxatie door Lamberink Rozema, regio makelaar Hoogezand.

.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Om jouw woning op de juiste manier te kunnen verhuren is een goede presentatie van groot belang. Bij Lamberink Rozema zorgen wij voor professionele foto's en plaatsen wij jouw woning op Funda en andere sociale platformen. Zo kunnen wij een breed publiek bereiken en zorgen voor een snelle verhuur van jouw woning.

Bekijk ons volledige woningaanbod