Skip to main content Skip to footer

Van taxatie tot verkoop - onze makelaars zijn er voor jou in regio Veendam

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Veendam

Wilt u uw woning in het noordoosten van Nederland verkopen? Maak dan een afspraak met Lamberink Rozema voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze professionele diensten zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning in Veendam. Wij presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor de beste prijs. Bel ons nu voor meer informatie.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, makelaar in regio Veendam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio-Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in deze regio makelaar Veendam en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Maatwerk advies voor een unieke situatie
  Bij onze makelaardij begrijpen wij dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij maatwerk advies op basis van jouw specifieke situatie. Onze makelaars hebben veel ervaring en expertise opgebouwd, waardoor zij jou kunnen voorzien van vakkundig en persoonlijk advies.

 • Een betere prijs door sterke onderhandelingen
  Onze makelaars zijn sterk in onderhandelen en zorgen ervoor dat je een betere prijs voor jouw woning krijgt. Door hun uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de lokale omstandigheden, zijn onze makelaars in staat om de beste deal voor jou te realiseren.
 • Meer kijkers door een aantrekkelijke presentatie
  Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, zoals Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor krijg jij meer kijkers voor jouw woning en vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

 • Zorgeloos jouw woning verkopen met onze full-service dienstverlening
  Bij onze full-service makelaardij ontzorgen wij jou volledig, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris. Dit betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat wij alles voor jou regelen. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verkopen.

Kies voor betrouwbare verkoop van jouw woning met Lamberink Rozema

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Veendam

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Als Groninger begrijpt Pieter Rozema wat er allemaal in de regio speelt, waaronder de aardbevingsproblematiek. Hierdoor is hij een begripvolle en betrokken makelaar die oog heeft voor deze problematiek. Bij de verkoop van jouw woning ben je dan ook verzekerd van een makelaar die zich volledig inzet voor jouw belangen en situatie.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema is niet alleen een deskundige makelaar in opleiding, maar ook een breed inzetbare assistent-makelaar. Ze doet daarnaast het secretariaat van Lamberink Rozema en beschikt over uitstekende secretariële kwaliteiten. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Sijke Rozema hanteert een efficiënte en klantgerichte aanpak bij de afhandeling van het verkoopproces. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat de communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject en kun je altijd rekenen op de beste service.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring

Als betrouwbare makelaar in Veendam met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning. door Lamberink Rozema, regio makelaar Veendam.

Professionele presentatie van jouw woning

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Veendam.

Bekijk ons volledige woningaanbod