Skip to main content Skip to footer

Op zoek naar de beste regio makelaar in Groningen? Lamberink Rozema!

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Groningen

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Groningen snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, regio makelaar Groningen

Als je op zoek bent naar een makelaar in de regio-Noord-Oost Groningen die jou kan helpen bij het realiseren van je woondroom, dan biedt Lamberink Rozema tal van voordelen. Door samen te werken met deze makelaar, kun je rekenen op een snelle en succesvolle verkoop van je woning. Bovendien begrijpt Lamberink Rozema als geen ander wat belangrijk is voor jou en jouw situatie, wat het samenwerken met deze makelaar nog prettiger maakt.

 • Maatwerk advies voor een unieke situatie
  Bij onze makelaardij begrijpen wij dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij maatwerk advies op basis van jouw specifieke situatie. Onze makelaars hebben veel ervaring en expertise opgebouwd, waardoor zij jou kunnen voorzien van vakkundig en persoonlijk advies.

 • Een betere prijs door sterke onderhandelingen
  Onze makelaars zijn sterk in onderhandelen en zorgen ervoor dat je een betere prijs voor jouw woning krijgt. Door hun uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de lokale omstandigheden, zijn onze makelaars in staat om de beste deal voor jou te realiseren.
 • Meer kijkers door een aantrekkelijke presentatie
  Een aantrekkelijke presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, zoals Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor krijg jij meer kijkers voor jouw woning en vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

 • Zorgeloos jouw woning verkopen met onze full-service dienstverlening
  Bij onze full-service makelaardij ontzorgen wij jou volledig, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris. Dit betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat wij alles voor jou regelen. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verkopen.

Kies voor betrouwbare verkoop van jouw woning met Lamberink Rozema

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Ten Boer

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Bij Makelaar Ten Boer Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service.

Betrouwbare regio makelaar in Groningen met jarenlange ervaring

Als betrouwbare makelaar in Groningen met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Groningen.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Groningen.

Bekijk ons volledige woningaanbod