Skip to main content Skip to footer

Je huis verkopen met een regio makelaar in Bedum?

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Bedum

Ontdek onze professionele diensten voor de verkoop van uw woning in Bedum. Lamberink Rozema biedt een compleet pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis snel en succesvol verkocht wordt. Maak vrijblijvend kennis met ons en vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een maximale opbrengst voor uw woning.

Meer voordeel door samenwerking met regio makelaar Bedum, Lamberink Rozema

Als je op zoek bent naar een makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio Bedum en Noord-Oost Groningen en weet haarfijn hoe hij jouw woning vlug en succesvol kan verkopen. Daarnaast staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding.
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het behalen van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig advies op maat. Zo bieden wij een aanpak die jou zo goed mogelijk ondersteunt.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen.
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Maximale exposure voor jouw woning.
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatiekanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp.
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij onze full-service makelaardij nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Als je op zoek bent naar vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Onze makelaars hebben veel expertise en ervaring in huis, waardoor wij jou kunnen voorzien van gedegen en professioneel advies. Zo krijg jij het beste resultaat bij de verkoop van jouw woning bij makelaar regio Bedum.

Onze makelaar voor regio Bedum

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Als Groninger begrijpt Pieter Rozema wat er allemaal in de regio speelt, waaronder de aardbevingsproblematiek. Hierdoor is hij een begripvolle en betrokken makelaar die oog heeft voor deze problematiek. Bij de verkoop van jouw woning ben je dan ook verzekerd van een makelaar die zich volledig inzet voor jouw belangen en situatie.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema is niet alleen een vakbekwaam makelaar in opleiding, maar ook een ruim inzetbaar assistent-makelaar. Ze doet bovendien het secretariaat van Lamberink Rozema en beschikt over eersterangs secretariële kwaliteiten. Dan ben je verzekerd van vlot en deskundig verlopend verkooptraject.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Sijke Rozema hanteert een efficiënte en klantgerichte aanpak bij de afhandeling van het verkoopproces. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat de communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject en kun je altijd rekenen op de beste service.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij onze makelaar voor de regio Bedum kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en vakbekwame service.

Gedegen advies over de waarde van je woning

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in Bedum en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuur-makelaar in Bedum.

Bekijk ons volledige woningaanbod