Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis in Pekela met de beste makelaars - succes gegarandeerd

Gratis waardebepaling en kennismaking in Pekela

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Pekela snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning? Kies een makelaar regio Pekela

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in deze regio en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning in regio Pekela.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Maximale exposure voor jouw woning
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp
  Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning door regio makelaar Pekela

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar Pekela

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Pieter Rozema is een ervaren en deskundige makelaar met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar RM RT. Hij is geboren en getogen in Appingedam en kent de regio Noord-Oost Groningen als geen ander. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar met lokale kennis en expertise bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema is momenteel Assistent makelaar ARMT en zal in de toekomst in de voetsporen van haar vader Pieter treden. Ze is een deskundige makelaar in opleiding met veel digitale expertise. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar die niet alleen beschikt over traditionele kennis, maar ook over de nieuwste digitale vaardigheden.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Sijke Rozema is de onmisbare kracht op ons makelaarskantoor in Pekela. Als spil in het web zorgt zij ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Naast de verkoop en aankoop van woningen bieden wij bij regio makelaar in Pekela ook mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de huurmarkt in Pekela en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor een veelzijdige en professionele service.

Betrouwbare regio makelaar Pekela met jarenlange ervaring

Als je jouw woning wilt verkopen in Pekela en omgeving, dan is een professionele taxatie door Lamberink Rozema dé makelaar om te overwegen. Een taxatie kan helpen bij het vaststellen van een realistische vraagprijs voor jouw woning en biedt daarmee een goede basis voor de verkoop van jouw woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vastgoedtaxatie, ben je verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige taxatie door regio makelaar Pekela.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Om jouw woning op de juiste manier te kunnen verhuren is een goede presentatie van groot belang. Bij Lamberink Rozema, makelaar regio Pekela, zorgen wij voor professionele foto's en plaatsen wij jouw woning op Funda en andere sociale platformen. Zo kunnen wij een breed publiek bereiken en zorgen voor een snelle verhuur van jouw woning.

Bekijk ons volledige woningaanbod