Skip to main content Skip to footer

Onze makelaars kennen Slochteren als geen ander, verkoop succes!

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Slochteren

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Slochteren snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, regio makelaar Slochteren

Als je op zoek bent naar een makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woning, dan is Lamberink Rozema regio makelaar Slochteren de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio Noord-Oost Groningen en weet precies hoe hij jouw woning snel en succesvol kan verkopen. Bovendien staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema.

 • Maatwerk advies voor een unieke situatie
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig en persoonlijk advies op maat. Op deze manier bieden wij een persoonlijke aanpak die jou optimaal ondersteunt.

 • Een betere prijs door sterke onderhandelingen
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Meer kijkers door een aantrekkelijke presentatie
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatie kanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Zorgeloos jouw woning verkopen met onze full-service dienstverlening
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij full-service regio makelaar Slochteren nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris.

Kies voor betrouwbare verkoop van jouw woning met Lamberink Rozema

Als je op zoek bent naar vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Onze makelaars hebben veel expertise en ervaring in huis, waardoor wij jou kunnen voorzien van gedegen en professioneel advies. Zo krijg jij het beste resultaat bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Slochteren

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Pieter Rozema is een ervaren en deskundige makelaar met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar RM RT. Hij is geboren en getogen in Appingedam en kent de regio Noord-Oost Groningen als geen ander. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar met lokale kennis en expertise bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema is momenteel Assistent makelaar ARMT en zal in de toekomst in de voetsporen van haar vader Pieter treden. Ze is een deskundige makelaar in opleiding met veel digitale expertise. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar die niet alleen beschikt over traditionele kennis, maar ook over de nieuwste digitale vaardigheden.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Sijke Rozema is de onmisbare kracht op ons makelaarskantoor in Slochteren. Als spil in het web zorgt zij ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring

Als betrouwbare makelaar in Slochteren met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Slochteren.

Professionele presentatie van jouw woning

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Slochteren.

Bekijk ons volledige woningaanbod