Skip to main content Skip to footer

Verkoop je huis met vertrouwen in Winsum met onze ervaren makelaars.

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Winsum

Wilt u uw woning in het noordoosten van Nederland verkopen? Maak dan een afspraak met Lamberink Rozema voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze professionele diensten zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning in Winsum. Wij presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor de beste prijs. Bel ons nu voor meer informatie.

De voordelen van samenwerken met regio makelaar Winsum

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in de regio Winsum en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar als partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Een persoonlijke benadering voor een betere verkoop
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Expertise in onderhandelen voor een optimale prijs
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Een professionele presentatie voor een betere verkoop
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning
  Bij onze full-service makelaardij ben jij volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning. Onze makelaars nemen alle taken en verantwoordelijkheden op zich, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een professionele en vlotte afhandeling van de verkoop, van begin tot eind.

Persoonlijke aandacht voor jouw situatie

Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Winsum

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Pieter Rozema is een ervaren en deskundige makelaar met meer dan 25 jaar ervaring als NVM makelaar RM RT. Hij is geboren en getogen in Winsum en kent de regio Noord-Oost Groningen als geen ander. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar met lokale kennis en expertise bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema is momenteel Assistent makelaar ARMT en zal in de toekomst in de voetsporen van haar vader Pieter treden. Ze is een deskundige makelaar in opleiding met veel digitale expertise. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaar die niet alleen beschikt over traditionele kennis, maar ook over de nieuwste digitale vaardigheden.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Sijke Rozema is de onmisbare kracht op ons makelaarskantoor in Winsum. Als spil in het web zorgt zij ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring in regio Winsum

Als betrouwbare makelaar in Winsum met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Winsum.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Winsum.

Bekijk ons volledige woningaanbod