Skip to main content Skip to footer

Op zoek naar een makelaar in Loppersum? Wij helpen bij de verkoop

Verkoop uw huis in Loppersum met Lamberink Rozema

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Loppersum snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

Lamberink Rozema: dé makelaar voor een succesvolle verkoop van jouw woning

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in de regio Loppersum en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Een persoonlijke benadering voor een betere verkoop.
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Expertise in onderhandelen voor een optimale prijs
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Een professionele presentatie voor een betere verkoop
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Persoonlijke aandacht voor jouw situatie
  Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Persoonlijke aandacht voor jouw situatie

Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Team makelaar Loppersum

Pieter Rozema

Begripvolle en betrokken makelaar met oog voor aardbevingsproblematiek

Als Groninger begrijpt Pieter Rozema wat er allemaal in de regio Loppersum speelt, waaronder de aardbevingsproblematiek. Hierdoor is hij een begripvolle en betrokken makelaar die oog heeft voor deze problematiek. Bij de verkoop van jouw woning ben je dan ook verzekerd van een makelaar die zich volledig inzet voor jouw belangen en situatie.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Breed inzetbare assistent-makelaar met secretariële kwaliteiten

Mariël Rozema is niet alleen een deskundige makelaar in opleiding, maar ook een breed inzetbare assistent-makelaar. Ze doet daarnaast het secretariaat van Lamberink Rozema en beschikt over uitstekende secretariële kwaliteiten. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Efficiënte en klantgerichte aanpak

Sijke Rozema hanteert een efficiënte en klantgerichte aanpak bij de afhandeling van het verkoopproces. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat de communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject en kun je altijd rekenen op de beste service.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Naast de verkoop en aankoop van woningen bieden wij bij Makelaar Loppersum Team ook mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de huurmarkt in Loppersum en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor een veelzijdige en professionele service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring in Loppersum

Als betrouwbare makelaar in Loppersum met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Loppersum.

Bekijk ons volledige woningaanbod