Skip to main content Skip to footer

Laat onze makelaar je helpen bij het verkopen van je huis in Eemsdelta

Gratis waardebepaling en kennismaking in Eemsdelta

Lamberink Rozema biedt u de beste professionele diensten om uw woning in Eemsdelta snel en succesvol te verkopen. Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en kennismaking. Onze experts presenteren uw woning op de juiste manier en zorgen voor een maximale opbrengst. Maak nu een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, makelaar in Appingedam

Als je op zoek bent naar een makelaar in de regio Eemsdelta die jou kan helpen bij het realiseren van je woondroom, dan biedt Lamberink Rozema tal van voordelen. Door samen te werken met deze makelaar, kun je rekenen op een snelle en succesvolle verkoop van je woning. Bovendien begrijpt Lamberink Rozema als geen ander wat belangrijk is voor jou en jouw situatie, wat het samenwerken met deze makelaar nog prettiger maakt.

 • Maatwerk advies voor een unieke situatie.
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig en persoonlijk advies op maat. Op deze manier bieden wij een persoonlijke aanpak die jou optimaal ondersteunt.

 • Een betere prijs door sterke onderhandelingen.
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Meer kijkers door een aantrekkelijke presentatie.
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatiekanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Zorgeloos jouw woning verkopen met onze full-service dienstverlening.
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij onze full-service makelaardij nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris..

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Bij Lamberink Rozema ben je verzekerd van een betrouwbare makelaar voor de verkoop van jouw woning. Wij staan voor een transparante aanpak en zijn altijd open en eerlijk in onze communicatie. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent bij de verkoop van jouw woning.

Team makelaar Eemsdelta

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Bij Makelaar Eemsdelta Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Naast de verkoop en aankoop van woningen bieden wij bij regio makelaar in Eemsdelta ook mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met ons brede netwerk en uitgebreide kennis van de huurmarkt in Eemsdelta en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor een veelzijdige en professionele service.

Betrouwbare regio makelaar Eemsdelta met jarenlange ervaring

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het laten uitvoeren van een taxatie van je woning een belangrijke stap is bij de verkoop ervan. Daarom bieden wij een gedegen advies over de waarde van je woning in Eemsdelta en omgeving. Met onze kennis en expertise kunnen wij je helpen om de juiste beslissingen te nemen bij de verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Eemsdelta.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Bij Lamberink Rozema begrijpen wij dat het verhuren van jouw woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het gehele verhuurproces. Van het kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht, wij zorgen voor een soepel verloop van het proces.

Bekijk ons volledige woningaanbod