Skip to main content Skip to footer

Onze makelaar kent de markt in Het Hogeland, verkoop je huis efficiënt

Gratis waardebepaling en kennismaking in Het Hogeland

Ontdek onze professionele diensten voor de verkoop van uw woning in Het Hogeland. Lamberink Rozema biedt een compleet pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis snel en succesvol verkocht wordt. Maak vrijblijvend kennis met ons en vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een maximale opbrengst voor uw woning.

Waarom kiezen voor Lamberink Rozema bij het verkopen van je woning door regio makelaar in het Hogeland

Als je op zoek bent naar een regio makelaar in het Hogeland die jou kan helpen bij het verkopen van je woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Deze makelaar heeft namelijk ruime ervaring in de regio Noord-Oost Groningen en weet precies hoe hij jouw woning snel en succesvol kan verkopen. Bovendien staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Lamberink Rozema.

 • Persoonlijke aanpak voor een optimale begeleiding
  Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw woondroom. Onze makelaars nemen de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en bieden vervolgens vakkundig en persoonlijk advies op maat. Op deze manier bieden wij een persoonlijke aanpak die jou optimaal ondersteunt.

 • Succesvolle verkoop door sterk onderhandelen
  Bij de verkoop van een woning is het belangrijk om te kunnen onderhandelen. Onze makelaars hebben hier veel ervaring mee en zijn sterk in onderhandelen. Dit leidt tot een succesvolle verkoop van jouw woning, waarbij jij een goede prijs ontvangt.
 • Maximale exposure voor jouw woning
  Wij zorgen voor maximale exposure van jouw woning door een aantrekkelijke presentatie via de juiste verkoop- en presentatiekanalen. Hierdoor bereiken wij een groot publiek en vergroten wij de kans op een snelle verkoop van jouw woning.

 • Geen zorgen over administratieve rompslomp
  Bij de verkoop van een woning komt veel administratieve rompslomp kijken. Bij onze full-service makelaardij nemen wij dit volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de verkoop, van de waardebepaling tot de overdracht bij de notaris.

Vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning

Als je op zoek bent naar vakkundige ondersteuning bij de verkoop van jouw woning, dan is Lamberink Rozema de juiste keuze. Onze makelaars hebben veel expertise en ervaring in huis, waardoor wij jou kunnen voorzien van gedegen en professioneel advies. Zo krijg jij het beste resultaat bij de verkoop van jouw woning.

Onze regio makelaar Het Hogeland

Pieter Rozema

Specialist in de verkoop van woningen in de regio

Als Groninger begrijpt Pieter Rozema wat er allemaal in de regio speelt, waaronder de aardbevingsproblematiek. Hierdoor is hij een begripvolle en betrokken makelaar die oog heeft voor deze problematiek. Bij de verkoop van jouw woning ben je dan ook verzekerd van een makelaar die zich volledig inzet voor jouw belangen en situatie.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Jonge en frisse wind in het makelaarsbedrijf

Mariël Rozema is niet alleen een deskundige makelaar in opleiding, maar ook een breed inzetbare assistent-makelaar. Ze doet daarnaast het secretariaat van Lamberink Rozema en beschikt over uitstekende secretariële kwaliteiten. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Betrouwbare en servicegerichte ondersteuning

Sijke Rozema hanteert een efficiënte en klantgerichte aanpak bij de afhandeling van het verkoopproces. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat de communicatie met de klanten soepel verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling van jouw verkooptraject en kun je altijd rekenen op de beste service.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mogelijkheden voor verhuur van uw woning of appartement

Bij Makelaar Het Hogeland Team beschikken wij over uitgebreide lokale kennis van de huizenmarkt in Het Hogeland en omgeving. Hierdoor kunnen wij u voorzien van persoonlijke en professionele service bij de verkoop van uw woning. Met onze expertise zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Betrouwbare regio makelaar Het Hogeland met jarenlange ervaring

Als betrouwbare makelaar in Het Hogeland met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar het Hogeland.

.

Persoonlijke begeleiding bij het selecteren van de juiste huurder

Om jouw woning op de juiste manier te kunnen verhuren is een goede presentatie van groot belang. Bij Lamberink Rozema zorgen wij voor professionele foto's en plaatsen wij jouw woning op Funda en andere sociale platformen. Zo kunnen wij een breed publiek bereiken en zorgen voor een snelle verhuur van jouw woning.

Bekijk ons volledige woningaanbod