Skip to main content Skip to footer

Onze regio makelaar Uithuizen voor een succesvolle verkoop van je huis

Professionele diensten voor de verkoop van uw huis in Uithuizen

Ontdek onze professionele diensten voor de verkoop van uw woning in Uithuizen. Makelaar Lamberink Rozema biedt een compleet pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis snel en succesvol verkocht wordt. Maak vrijblijvend kennis met ons en vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Wij zorgen voor een optimale presentatie en een maximale opbrengst voor uw woning.

De voordelen van samenwerken met Lamberink Rozema, makelaar in regio Uithuizen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning in de regio-Noord-Oost Groningen, dan is Lamberink Rozema dé makelaar die je zoekt. Met jarenlange ervaring in deze regio makelaar Uithuizen en een persoonlijke aanpak weet Lamberink Rozema jouw woning snel en succesvol te verkopen. Kies daarom voor Lamberink Rozema als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw woning.

 • Een persoonlijke benadering voor een betere verkoop
  Bij de verkoop van een woning is een persoonlijke benadering van groot belang. Onze makelaars bieden daarom vakkundig en persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Dit zorgt voor een betere verkoop van jouw woning, omdat potentiële kopers zich beter kunnen identificeren met jouw woning en situatie.

 • Expertise in onderhandelen voor een optimale prijs
  Onze makelaars hebben uitgebreide expertise in onderhandelen, waardoor zij jou kunnen helpen bij het realiseren van een optimale prijs voor jouw woning. Door hun kennis van de markt en de lokale omstandigheden, weten zij precies hoe zij de onderhandelingen het beste kunnen aanpakken.
 • Een professionele presentatie voor een betere verkoop
  Een professionele presentatie van jouw woning is van groot belang bij de verkoop ervan. Bij onze makelaardij zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie via diverse kanalen, waaronder Funda, lokale media, social media en herkenbare verkoopborden. Hierdoor creëren wij een professionele uitstraling die bijdraagt aan een betere verkoop van jouw woning.

 • Volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning
  Bij onze full-service makelaardij ben jij volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning. Onze makelaars nemen alle taken en verantwoordelijkheden op zich, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wij zorgen voor een professionele en vlotte afhandeling van de verkoop, van begin tot eind.

Persoonlijke aandacht voor jouw situatie

Bij Lamberink Rozema bieden wij persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat jij specifieke wensen en behoeften hebt bij de verkoop van jouw woning. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij jouw situatie centraal staat. Zo krijg jij de beste ondersteuning bij de verkoop van jouw woning.

Onze makelaar voor regio Uithuizen

Pieter Rozema

Ervaren en deskundige makelaar met lokale kennis

Pieter Rozema is specialist als het gaat om de verkoop van woningen in de regio Noord-Oost Groningen. Door zijn jarenlange ervaring als makelaar in deze regio, heeft hij veel expertise opgebouwd. Hierdoor weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen bij de verkoop van jouw woning.

Pieter Rozema
NVM Makelaar RM RT
Email: pieter@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Mariël Rozema

Toekomstige deskundige makelaar met digitale expertise

Mariël Rozema zorgt voor een jonge en frisse wind in ons makelaarsbedrijf. Waar Pieter nog van de oude stempel is, zorgt Mariël voor vernieuwing en innovatie op het gebied van digitalisering. Hierdoor ben je verzekerd van een makelaarskantoor dat meegaat met de tijd en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Mariël Rozema
Assistent makelaar ARMT | Secretariaat Wonen
Email: mariel@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Sijke Rozema

Onmisbare kracht voor een soepel verloop van het verkoopproces

Bij Makelaar Uithuizen Team ben je verzekerd van betrouwbare en servicegerichte ondersteuning door Sijke Rozema. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen bij de verkoop van jouw woning. Zo ben je verzekerd van een prettige samenwerking en een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Sijke Rozema
Secretariaat
Email: info@lamberinkrozema.nl
Tel: 0596-729090

Volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning

Bij ons kunt u terecht voor volledige ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Naast de verkoop van uw woning, helpen wij u ook graag bij het vinden van uw droomwoning en bij de taxatie van uw woning. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete en deskundige service.

Betrouwbare makelaar met jarenlange ervaring

Als betrouwbare makelaar in Uithuizen met jarenlange ervaring in vastgoedtaxatie, ben je bij Lamberink Rozema verzekerd van een professionele en deskundige service. Wij zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van jouw woning, waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren. Zo kun je vertrouwen op een gedegen taxatie en een succesvolle verkoop van jouw woning door Lamberink Rozema, regio makelaar Uithuizen.

Professionele presentatie van jouw woning

Bij Lamberink Rozema vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen huurder en verhuurder. Daarom begeleiden wij jou persoonlijk bij het selecteren van de juiste huurder. Wij organiseren bezichtigingen en helpen bij het opstellen van het huurcontract, zodat beide partijen goed op papier hebben staan wat er van elkaar verwacht wordt. Zo kun jij zorgeloos jouw woning verhuren met de hulp van onze ervaren en betrouwbare verhuurmakelaar in Uithuizen.

Bekijk ons volledige woningaanbod